Keramiek teken halsband. Nederland, origineel paracord type 1

Artikelnummer: Tekenhalsband nederland
Artikel 3 van 3
€ 9,00 (inclusief btw)

Laat je eigen op maat gemaakte anti tekenbandje maken. 

Onze originele EM kralen zijn in heel veel gevallen teken en vlooien werend. Ook zijn de keramiek kralen voor rust, balans en verbetering van de weerstand.
De EM kralen zijn in heel veel gevallen teken en vlooien werend. 
Wij zijn een officieel verkooppunt van het originele EM keramiek. 

Hoe gaat het in zijn werk? Kies een maat die het dichts bij de maat van de nek van je hond ligt. Het is een sierhalsband en het moet comfortabel zitten, het hoeft niet strak. 

Hoe meet ik de maat? Meet met een koordje de halsomtrek van de hond. Is deze bv 30 cm, kijk dan in het uitklapscherm welke maat het dichtst bij jou maat ligt. 
Wij maken jouw bandje op je doorgegeven maat. De sliertjes onderaan de halsband zijn ervoor om door middel van het stoppertje de band groter en kleiner te maken zodat het over het koppie van je hond past. Zit de band om de nek dan druk je het stoppertje in en schuif je het langs de sliertjes omhoog totdat het bandje comfortabel zit. Schuif je het stoppertje naar beneden dan wordt het bandje groter en kun je het afdoen. 
Het bandje moet zoveel mogelijk gedragen worden, maar kan af bij druk spelen of wanneer je hond in een situatie komt waarbij een halsband niet gewenst is. Na ongeveer 3 weken zoveel mogelijk dragen zal de resonantie van de kralen en de resonantie van je hond in evenwicht zijn.

Deze band wordt gedragen als een sierhalsband, er kan geen lijn aan.

Hoe maak ik het bandje schoon? Je kunt het bandje schoonmaken met een zachte tandenborstel en gewoon water. Bij erge vervuiling hebben we EM wipe and clean. Nooit het bandje in de zon laten drogen of onder een UV lamp of iets dergelijks.
Dit zijn wilde cowboy verhalen over het opladen van de kralen, het is onzin. Het enige wat kan gebeuren is dat door de hitte je kralen gaan knappen. 

Je vindt hier een uitgebreide beschrijving en uitleg. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

   

 

© 2015 - 2024 doemaardie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel