Lees het hieronder goed door, meldt uw retour aan via info@doemaardie.nl. We gaan niet in op retouren die niet bij ons aangemeld zijn of waarvan geen track en trace nummer is doorgegeven. U krijgt dan niets vergoed. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Binnen deze periode dient u ons wel op de hoogte te brengen dat u uw bestelling of een gedeelte hiervan wilt annuleren. 
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het het aankoopbedrag van de geanuleerde producten inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Stuurt u een gedeelte van uw bestelling retour dan worden de verzendkosten niet vergoed. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Dus geen half gebruikte zakjes o.i.d.Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@doemaardie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Uitgezonderd voor u op maat gemaakte of gepersonaliseerde bestellingen. Dit geldt ook voor andere lengtes Paracord dan de standaard 6 meter, 15 meter en 30 meter.

U had bij uw bestelling recht op gratis verzending omdat u boven de 60 euro heeft besteld.
Als er iets retour wordt gestuurd en het bestelbedrag komt beneden de 60 euro dan zijn de verzendkosten niet meer gratis. Deze zullen dan in mindering worden gebracht op het retour te ontvangen bedrag.
Stel: U koopt voor 60 euro aan artikelen (deze worden binnen Nederland gratis verzonden) maar u stuurt voor 30 euro retour, dat zou dan betekenen dat u voor 30 euro aan artikelen houdt, zonder hier verzendkosten voor te hebben betaald. Er wordt dan, van de vergoeding voor de retour gezonden goederen, de verzendkosten in mindering gebracht. Wij hopen op uw begrip.

Voor bestellingen naar België of Duitsland: Wanneer het bestelbedrag beneden de 125 euro komt, worden de geldende verzendkosten in mindering gebracht op het retour ontvangen bedrag.

Het kadootje bij uw bestelling mag u houden.

Natuurlijk hoeft u uw reden voor retournering niet op te geven, maar daar leren wij ook niets van. 

Onze prijzen proberen we laag te houden door goede producten te leveren.
Voordat u iets koopt en u bent bv. niet helemaal zeker van de maat, kleur, materiaal of gebruiksvriendelijkheid, neem dan contact met ons op.  (
van het heen en weer sturen wordt niemand vrolijk, alleen onze verzendpartner)

Dit kan via email: info@doemaardie.nl 0f het contactformulier.
Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord.

Wij willen voorkomen dat u iets koopt wat u niet kunt gebruiken en zullen hierin ook eerlijk antwoord geven. 

 


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

   

 

© 2015 - 2024 doemaardie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel