doemaardie de 'net andere' webshop, waar je nog echt contact hebt.

Paracord knopen, handgemaakte armbanden, sleutelhangers en nu ook sieraden en tassen..........hoe het allemaal begon.......

Vanaf het moment dat ik een beetje controle over mijn vingers had ben ik al begonnen met knopen en splitsen. Mijn vader leerde me de fijne kneepjes en al vroeg splitste ik sierlijnen aan stootwillen en maakte mooie ogen in touwen. Al op de lagere school knoopte ik voor de andere kinderen armbandjes.

Op het voortgezet onderwijs volgde ik de stuurman opleiding aan de zeevaartschool in Delfzijl. Hier leerde ik nog meer verschillende knopen en splitsen.

Na school ben ik een aantal jaren gaan varen op de wilde vaart als stuurman. Het mooiste project wat ik in die periode gemaakt heb van touw, is een loodsladder met houten treden.

Op dit moment werk ik het meest met paracord. Na veel proberen en testen ben ik uitgekomen op origineel nylon Paracord. Het knoopt fijner, strakker en blijft langer mooi. Daarnaast is het ook fijner aan je vingers. Het plastic polyester Paracord wat veel verkocht wordt in winkels en webshops is wel goedkoper maar voor mij was de kwaliteit te laag.

Vandaar dat bij 'doemaardie' alleen origineel nylon paracord verkocht wordt. 

In de shop kunt je ook een, met zorg ingekocht assortiment aan kralen, D ringen, O ringen, musketons,  sieraden, sjaals, sleutelhangers en andere producten vinden. Een ruime keuze uit ongeveer 6000 artikelen! 

Elke dag komen er nieuwe artikelen bij. De webshop is constant aan het verbeteren, mede dankzij jullie!

Heel veel plezier in onze webshop en als je vragen hebt stel ze gerust.
We zijn pas tevreden als jij het bent!

doemaardie sieraden en meer, werkt samen met paracordarmbanden and more

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

   

 

© 2015 - 2022 doemaardie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel