Kan ik een bestelling laten verzenden met postzegels?

Vorige Artikel 11 van 11

Het kan voorkomen dat je alleen een klein artikel nodig hebt en je wilt dit laten verzenden met postzegel post op eigen risico. 
Dit kan natuurlijk. 
De kosten voor verzenden met postzegels op eigen risico zijn vanaf € 2,50 en oplopend afhankelijk van het gewicht van de zending. 

Wist je dat wanneer wij een postzegel kopen, (zakelijk) wij hierover nog een keer belasting af moeten dragen? Dus dat een postzegel ons 21 procent meer kost dan de particulier?

Het gaat als volgt. 
Je stuurt ons een mailtje dat je wilt laten verzenden met postzegels op eigen risico. Stuur je geen mail, dan kan het voorkomen dat de bestelling niet herkent wordt als postzegel post zending. 

Daarna kun je gewoon je bestelling plaatsen als normaal het geval is. Op de factuur zie je dan het normale tarief voor brievenbuspakje met track en trace verschijnen. 
Dit kun je negeren en de bestelling afmaken. Maar niet betalen, dus op vooraf overmaken zetten. Geen ideal of bancontact etc gebruiken want dan kunnen wij niets meer aan een bestelling veranderen. 

Wij krijgen vervolgens die bestelling binnen, pakken de artikelen bij elkaar en gaan het wegen. 
Daarna veranderen we de factuur en hierop staat het bedrag van de postzegels (vanaf 2,50). Deze factuur krijg je via mail en kun je overmaken. 
Postzegel post is vaak iets langer onderweg dan een briefpakje, het is niet te traceren omdat er geen track en trace code opzit. De postzegel zendingen zijn op eigen risico omdat we niets van deze zendingen na kunnen zoeken. 

Hou er rekening mee dat ijzerwaren e.d heel zwaar zijn en al snel in een tarief vallen wat hoger ligt dan wanneer je gewoon met een briefpakje laat verzenden. 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 doemaardie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel