doemaardie de 'net andere' webshop, waar je nog echt contact hebt.

Bijna 50 jaar knoop ik met heel veel liefde en passie. Daarnaast hou ik van mensen, dieren, sieraden, gekke dingen en gadgets. 

Mijn doel met de webshop is om de passie en liefde wat ik heb voor het knopen door te geven aan jullie. En natuurlijk kan ik het niet nalaten om dingen in te kopen waar je blij van wordt. Prachtige kralen die geschikt zijn voor het knopen, bedeltjes, sieraden, amberblokjes en nog veel meer. 
Ondertussen heb ik duizenden artikelen verzameld waar je blij van wordt. 

..........hoe het allemaal begon.......

Vanaf het moment dat ik een beetje controle over mijn vingers had ben ik al begonnen met knopen en splitsen. Mijn vader leerde me de fijne kneepjes en al vroeg splitste ik sierlijnen aan stootwillen en maakte mooie ogen in touwen. Al op de lagere school knoopte ik voor de andere kinderen armbandjes of sleutelhangers. En natuurlijk voor onze eigen honden halsbanden. Nog niet met de mooie sluitingen of het mooie paracord van tegenwoordig, maar het waren banden waar ik veel complimenten over kreeg. 

Op het voortgezet onderwijs volgde ik de stuurman opleiding aan de zeevaartschool in Delfzijl. Hier leerde ik nog meer verschillende knopen en splitsen.

Na het halen van mijn diploma's ben ik een aantal jaren gaan varen op de wilde vaart als stuurman. Het mooiste project wat ik in die periode gemaakt heb van touw, is een loodsladder met houten treden.

Op dit moment werk ik het meest met paracord. Na veel proberen en testen ben ik uitgekomen op origineel nylon Paracord. Het knoopt fijner, strakker en blijft langer mooi. Daarnaast is het ook fijner aan je vingers. Het plastic polyester Paracord wat veel verkocht wordt in winkels en webshops is wel goedkoper maar voor mij was de kwaliteit te laag.

Vandaar dat bij 'doemaardie' alleen origineel nylon paracord verkocht wordt. 

Vanaf het begin van de webshop werken wij samen met de sociale werkplaats. Hier werken mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt die onder andere knoopplanken voor ons maken.

In de shop kunt je een, met zorg ingekocht assortiment aan kralen, D ringen, O ringen, musketons, sieraden, sleutelhangers en andere producten vinden. Een ruime keuze uit duizenden artikelen! 

De webshop is constant aan het verbeteren, mede dankzij jullie!

Heel veel plezier in onze webshop en als je vragen hebt, stel ze gerust.
We zijn pas tevreden als jij het bent!

doemaardie sieraden en meer, werkt samen met paracordarmbanden and more

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

   

 

© 2015 - 2024 doemaardie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel